„Винпром Карнобат“ награждава отлични ученици

от ПГСС  за 2023/2024 г.

„Винпром Карнобат“-фирма с дългогодишни традиции и постижения в областта на винопроизводството и международно признание,  за трета поредна година награждава ученици за  високи постижения и отличен успех.
          Годишните  отличия за успели  ученици от община Карнобат се присъждат с цел да се мотивират младите хора  да развиват интелектуалните   и професионалните си  умения. Те са оценка  за  високи постижения в научната и професионалната подготовка, по време на средното и професионалното образование.
          На 27. 06. 2024 г, в актовата зала на ПГСС, гр. Карнобат представителите на ръководството на „Винпром Карнобат“,  г-н Петър Карабойчев и г-жа Жана Димова,  връчиха тържествено тазгодишните награди на заслужилите ученици.
         Катерина Орманова от X г, Рашко Лазаров от X г клас и Иван Събев от IX в клас, получиха грамоти и ваучери на стойност 400лв за закупуване на книги от книжарница „Сиела“, за постигнати високи резултати в образованието.
         Представителите на фирмата са убедени, че  тази традиция за награждаване  ще бъде стимул за останалите учащи,  и  че всяка следваща година ще има все повече изявени ученици.
         Награждаването завърши с пожелание за все така успешно сътрудничество между ПГСС и „Винпром Карнобат“ и едно хубаво лято за всички учители и ученици!